ساعت ۳:٥٧ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۳۱ خرداد ،۱۳۸۳  کلمات کلیدی:

يک وبلاگ زيبا کامپيوتری

http://reza15.persianblog.ir

روش های قفل شدن آی دی

منظور از قفل شدن آي دي در ياهو اين است كه كاربر قادر به استفاده از آي دي خود براي مدتي يا هميشه نباشد. برای اینکار میتوان از روشهای زیر استفاده کرد:

- استفاده از برنامه هاي Blocker كه استفاده از این نوع برنامه ها بسیار ساده میباشد.

- يك راه خيلي ساده كه احتياج به برنامه هم ندارد اين است كه به mail.yahoo..com رفته سپس آي دي مورد نظر را وارد كنيد و تا 10 بار كلمه عبورش رو اشتباه بزنيد، سپس ياهو فکر میکند که قصد هک داريد و یا با استفاده از برنامه قصد دارید کلمه عبور را حدس بزنید. به همين جهت آي دي مورد نظر براي 12 ساعت و یا بیشتر بسته خواهد شد.

- گاهی آي دي عده ایی در مسنجر نميره ولي وارد صندوق پستيشون ميشوند. دليل این امر رو بعضي ها User Room هاي Romace مي دونن و بعضي هام مشكل ياهو.

- بعضي اوقات بخاطر Ignor شدن هاي زياد اين حالت پيش مي ياد.

- اين روش هم تازه راه افتاده و به اين ترتيب هست كه ميل ياهو رو ميل بومبر مي كنند به اين ترتيب ياهو آي دي طرف رو قفل میکنند.
راه مقابله هم اين هست كه اگه ديديد آي دي شما به حالات اولیه که در بالا توضیح داده شد بسته شده، وارد mail.yahoo.com بشيد يك بار آي دي و كلمه عبور رو بزنيد، باز همون صفحه خواهد آمد ولي با اين تفاوت كه زير جايي كه كلمه عبور مي خواهد محلی وجود دارد كه يك رمز نوشته كه پس از زدن اون و دوباره وصل شدن وارد صندوق پستي خودتون مي شيد. ولي اگر به روش پایانی که در آخر شرح داده شد بسته شده با آي ديتون خداحافظي كن

از دوستم متشکرم


 
 
ساعت ۳:٥٤ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۳۱ خرداد ،۱۳۸۳  کلمات کلیدی:

زیبا


 
عکس
ساعت ۳:٥۱ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۳۱ خرداد ،۱۳۸۳  کلمات کلیدی:


 
 
ساعت ۳:٤٥ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۳۱ خرداد ،۱۳۸۳  کلمات کلیدی:

 


 
 
ساعت ٢:٠٧ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۳۱ خرداد ،۱۳۸۳  کلمات کلیدی:

روش كنسرو در قوطي هاي فلزي

در روزگاري نه چندان دور كه هنوز سرعت و هيجان دنياي فعلي بر زندگي ها حاكم نشده بود، در حياط آفتابگير خانه هاي بزرگ ايراني بساط رنگين آماده سازي رب و ترشي و مربا و سبزي خشك، حال و هواي ديگري به خانه ميداد. اما اكنون زمان ديگري است. خانه هاي كوچك، انسانهاي مشغول، فرصت هاي كوتاه و زندگي سريع و پر شتاب، مشخصات اصلي زندگي امروزي است. ديگر نه ”مي توان“ و نه ”بايد“ كه مواد غذايي را به روش سنتي نگهداري كرد. استفاده از غذاي آماده و بسته بندي شده علاوه بر هماهنگي با نيازهاي عصر حاضر، از لحاظ بهداشتي و اقتصادي نيز بهتر از آماده سازي و نگهداري سنتي است.

در بين انواع روشهاي نگهداري،قوطی کنسرو روش كنسرو در قوطي هاي فلزي بدلايل زير بهترين روشي است كه در كشورهاي مختلف جهان مورد استفاده قرار مي گيرد.

1ـ حفظ حالت طبيعي مواد غذايي

غذاي بسته بندي شده در قوطي فلزي، بدليل عدم مجاورت طولاني با هواي آزاد و استفاده از مواد نگهدارنده، حالت طبيعي خود را حفظ و بويژه ويتامين ها و مواد معدني به صورت كامل محفوظ مي ماند.

 

2ـ تركيبات مغذي:

 منابع كاملي از ويتامينها، مواد معدني، پروتئين و نشاسته در غذاهاي كنسروي وجود دارد. ضمنا“ ميزان نمك، كالري و شكر آنان كاملا“ كنترل شده است.

3ـ قيمت مناسب:

 ارزان بودن غذاي نگهداري شده در قوطي فلزي، يكي ديگر از امتيازات اين روش به شمار ميرود. روش كنسرو در عين حال كه نسبت به ساير انواع نگهداري، ارزان تر است، داراي كيفيت بهتري نيز مي باشد.

4ـ نگهداري طولاني:

 بزرگترين امتياز غذاي كنسروي، قابليت نگهداري طولاني آن است. معمولا“ مواد غذايي داخل قوطي هاي فلزي تا 2 سال پس از توليد سالم باقي مانده و با اطمينان، قابل مصرف هستند.

5ـ نگهداري آسان:

 انواع كنسرو ها بدون نياز به يخچال يا فريزر قابل نگهداري هستند.

6ـ حمل و نقل آسان:

 غذاي بسته بندي شده در قوطي فلزي را براحتي مي توان به هر نقطه اي منتقل كرد. هنگامي كه به مسافرت هاي كوتاه و سفرهاي ورزشي و تفريحي مي رويد يا غذاي خود را به محل كار مي آوريد، غذاي كنسروي بهترين انتخاب شماست.

7ـ نداشتن ضايعات:  

آيا با منظره ظروف بزرگ انباشته از مواد غذايي كه پس از اندكي استفاده، بقاياي آن فاسد شده است روبرو شده ايد؟ اين مشكل ناشي از نگهداري فله اي مواد غذايي است. در صورتيكه غذاهاي كنسروي در وزن هاي مختلف توليد ميشوند و شما مي توانيد مواد غذايي را به ميزان مصرف خود خريداري كرده و از ضايعات و اتلاف نعمت هاي خداوندي جلو گيري نماييد.

8ـ در دسترس بودن:

 بسته بندي غذا در قوطي فلزي، مفهوم ” فصل “  را از بين مي برد و انواع غذا، ميوه و سبزي در تمامي فصول سال در دسترس هستند.

9ـ تنوع:

 در روش تهية سنتي مواد غذايي، تنوع چنداني حاكم نيست چون اغلب مواد غذايي كه در اقليم هاي جغرافيايي متفاوت و مكان هاي دور دست توليد ميشوند بدليل بعد مسافت و اختلاف زماني، در دسترس نيستند و نوعي سادگي و يكنواختي در رژيم غذايي مناطق مختلف حاكم ميشود. اما كنسرو ها با تنوع فراوان، از هر نوع مرز جغرافيايي و اختلاف زماني و اقليمي عبور كرده و متنوع ترين مجموعة مواد غذايي را در اختيار شما قرار ميدهند.

10ـ سلامت غذا

غذاهاي بسته بندي شده در قوطي هاي فلزي بدليل عبور از مراحل مختلف كنترل كيفي در كارخانجات مواد غذايي، قطعا“ سالم هستند و با اطمينان كامل و بدون نگراني از آلودگي هاي محيطي قابل مصرف هستند.

براي زندگي در دنياي امروز بايد از امكانات امروز استفاده كرد. سطل پلاستيكي و ظروف شيشه اي 5 كيلويي و حلب هاي 17 كيلويي، امكانات ديروز بودند.  امروز، قوطي فلزي، مناسب ترين محيط براي نگهداري مواد غذايي است.

 

 


 
دو سايت
ساعت ۱٢:۳۸ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۳۱ خرداد ،۱۳۸۳  کلمات کلیدی:

 
Ultrafiltration (UF)
ساعت ۱٢:۳۳ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۳۱ خرداد ،۱۳۸۳  کلمات کلیدی:

Ultrafiltration (UF)

Ultrafiltration (UF)
Ultrafiltration is a selective fractionation process utilizing pressures up to 145 psi (10 bar). It concentrates suspended solids and solutes of molecular weight greater than 1,000. The permeate contains low-molecular-weight organic solutes and salts. UF is widely used in the fractionation of milk and whey, and also finds application in protein fractionation.


 
Nanofiltration (NF)
ساعت ۱٢:۳۱ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۳۱ خرداد ،۱۳۸۳  کلمات کلیدی:

 
 
ساعت ۱٢:۳٠ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۳۱ خرداد ،۱۳۸۳  کلمات کلیدی:

Reverse Osmosis (RO

Reverse Osmosis (RO)
Reverse osmosis is a high-pressure, energy-efficient technique for dewatering process streams, concentrating low-molecular-weight substances in solution, or purifying wastewater. It has the ability to concentrate all dissolved and suspended solids. The permeate contains a very low concentration of dissolved solids. RO is widely used in the desalination of seawater.

More on Reverse Osmosis


 
Filtration and Ultrafiltration Equipment and Techniques
ساعت ۱٢:٢٦ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۳۱ خرداد ،۱۳۸۳  کلمات کلیدی:

Abstract


 
يک سايت جديدhttp://fst.5u.com/index.html
ساعت ٧:۳٤ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٢٦ خرداد ،۱۳۸۳  کلمات کلیدی:

مهندس محمدی

اطلاعات شخصی

نام : عبدالرضا

نام خانوادگی: محمدی نافچی

متولد : 5/10/1355- شهرکرد- ایران

تحصیلات: کارشناسی ارشد مهندسی شیمی- گرایش صنایع غذایی از دانشگاه صنعتی شریف تهران.سال 1380

کارشناسی مهندسی بتروشیمی

 http://fst.5u.com/index.html

علت ایجاد سایت

خیلی وقتها دلم برای دانشجویان رشته صنایع غذایی می سوزه

وقتی می بینم که چقدر اطلاعات به روز در اینترنت هست و این دانشجویان از آن محرومند. دلم می خواد یه جوری کمکشون کنم. این بود که به فکر احداث یه سایت برای این منظور افتادم و امیدوارم بتونه گوشه ای از ذکات علمم باشه

 

در زیر یه داستانی براتون می گم شاید براتوون جالب باشه!

 داستان ما درباره‌ي كوهنوردي است كه مي‌خواست به بلندترين قله صعود كند .

او پس از سال‌هاي سال تمرين و آمادگي ، هنگامي كه قصد داشت سفر خود را آغاز كند شكوه و عظمت پيروزي را پيش روي خود آورد و تصميم گرفت صعود را به تنهايي انجام دهد او سفرش را زماني آغاز كرد كه هوا رفته رفته رو به تاريكي مي‌رفت ولي قهرمان ما به جاي آنكه چادر بزند و شب را زير چادر به شب برساند ، به صعودش ادامه داد تا اين كه هوا كاملاٌ تاريك شد . به جز تاريكي هيچ چيز ديده نمي‌شد . سياهي شب همه جا را پوشانده بود و مرد نمي‌توانست چيزي ببيند حتي ماه و ستاره‌ها پشت انبوهي از ابر پنهان شده بودند .

كوهنورد همان‌طور كه داشت بالا مي‌رفت ، در حالي كه چيزي به فتح قله نمانده بود ، پايش ليز خورد و با سرعت هر چه تمام‌تر سقوط كرد . سقوط همچنان ادامه داشت و او در آن لحظات سرشار از هراس ، تمامي خاطرات خوب و بد زندگي‌اش را به ياد مي‌آورد . داشت فكر مي‌كرد چقدر به مرگ نزديك شده است كه ناگهان احساس كرد طناب به دور كمرش حلقه خورده است وسط زمين و هوا مانده بود حلقه شدن طناب به دور بدنش مانع از سقوط كاملش شده بود . در آن لحظات سنگين سكوت ، چاره‌اي نداشت جز اينكه فرياد بزند : خدايا كمكم كن .

 ناگهان صدايي از دل آسمان پاسخ داد از من چه مي‌خواهي ؟

- نجاتم بده .

- واقعاٌ فكر مي‌كني مي‌توانم نجاتت دهم .

- البته تو تنها كسي هستي كه مي‌تواني مرا نجات دهي .

- پس آن طناب دور كمرت را ببر .

براي يك لحظه سكوت عميقي همه جا را فراگرفت و مرد تصميم گرفت با تمام توان مانع از پاره شدن طناب حلقه شده به دور كمرش شود . روز بعد ، گروه نجات گزارش داد كه جسد منجمد شده يك كوهنورد در حالي پيدا شد كه طنابي به دور كمرش حلقه شده بود و تنها دو متر با زمين فاصله داشت ! !

و شما ؟ شما تا چه حد به طناب خود مي‌چسبيد ؟ آيا تا به حال شده كه طناب را رها كرده باشيد ؟

هيچگاه به پيامهايي كه از جانب خدا برايتان فرستاده مي‌شود شك نكنيد .

هيچگاه نگوييد كه خداوند فراموشتان كرده يا رهايتان كرده است .

هيچگاه تصور نكنيد كه او از شما مراقبت نمي‌كند و به ياد داشته باشيد خدا همواره مراقب شماست .

 

 روزگار به كامتان

Email Me!
http://fst.5u.com/

یه سایت مفید صنایع غذایی
http://fst.5u.com/

استاد متشکريم


 
 
ساعت ۳:٥٢ ‎ب.ظ روز شنبه ٢۳ خرداد ،۱۳۸۳  کلمات کلیدی:

از سايتhttp://amindoai2004.persianblog.ir/ قديمی


 
Virgin Oil de Coco-Crème has many uses
ساعت ۳:٤٩ ‎ب.ظ روز شنبه ٢۳ خرداد ،۱۳۸۳  کلمات کلیدی:

 
نوشابه رژيمی جديد ساخت کمپانی کوکاکولا
ساعت ۳:۳٧ ‎ب.ظ روز شنبه ٢۳ خرداد ،۱۳۸۳  کلمات کلیدی:

 
Ice Creamبستنی
ساعت ۳:۳۳ ‎ب.ظ روز شنبه ٢۳ خرداد ،۱۳۸۳  کلمات کلیدی:
Ice Cream

يکی از محصولات صنايع غذايی که طرفداران زيادی دارد(خصوصا در بچه ها)بستنی است.آيا ميدانيد تهيه بستنی به صورت صنعتی دارای چه مراحلی است؟آيا ميدانيد بستنی شامل چه ترکيباتی است؟خب با خواندن مطالب زير ميتوانيد با اين مراحل و ترکيبات آشنا بشويد.

تهيه بستنی به روش صنعتی:

۱-ترکيب کردن محتويات blending of the mix ingredient   

بر اساس فرمولاسيون هر نوع بستنی مواد اوليه توزين شده و با يکديگر مخلوط ميگردد.عمل مخلوط کردن معمولا با هم زنهای با سرعت بالا صورت ميگيرد.

۲-پاستوريزاسيون pasteurization

اين عمل جهت کاهش باکتريهای پاتوژن(بيماريزا)انجام ميگيرد.عمل پاستوريزاسيون بستنی در استان انتاريو در دمای ۶۹ درجه سلسيوس به مدت ۳۰ دقيقه يا ۸۰ درجه سانتی گراد در مدت ۲۵ ثانيه صورت ميگيرد.عمل پاستوريزاسيون به هر دو صورت ممتدcontinuous و بچ batchصورت ميگيرد.لازم به ذکر است heatexchangerمورد استفاده در بستنی به طور معمول بزرگتر از مورد استفاده در صنعت شير است.

۳-هموژنيزاسيون homogenization

برای يکنواخت شدن امولسيون و کوچک کردن چربی موجود در شير اين عمل صورت ميگيرد.از مزايای اين عمل ميتوان:يکنواختی محصول-خوشمزه شدن نهايی-حلاليت بهتر هوا و مقاومت بيشتر در برابر آب شدن را نام برد.اگر از هموژنيزر دو مرحله ای استفاده ميکنيد برای مرحله اول فشار ۲۰۰-وpsi۲۵۰۰ 

و مرحله دوم ۵۰۰-۱۰۰۰psiتوصيه ميگردد.

۴-مرحله رسيدن ageing

در اين مرحله محصول حداقل به مدت چهار ساعت(دردمای پنج درجه سانتی گراد) به حال خود گذاشته ميشود تا تا عمل کريستاليزاسيون انجام گيرد.

۵-يخ زدن و سفت شدنfreezing&hardening

در اين مرحله مواد مختلف از قبيل طعم دهنده ها و يا پسته و غيره اضافه شده و بستنی وارد مرحله سفت شدن ميگردد.

-آيا ميدانستيد در حجم بزرگی از بستنی (حدود پنجاه درصد)هوا وجود دارد؟بدون وجود اين هوا بستنی شبيه يک تکه يخ رنگی خواهد بود.

                                        مراحل شماتيک توليد بستنی


-طعم دهنده های مختلفی که برای بستنی مورد استفاده قرار ميگيرند شامل :وانيل و شکلات و کاکائو و مغز های مختلف مثل گردو و غيره وطعم دهنده های ميوه ای و رنگهای مختلف ميباشد.به علت وفور زياد اين طعم دهنده ها و شرکتهای زيادی که در اين زمينه فعاليت ميکنند بايستی توجه داشت که اينگونه طعم دهنده ها و رنگها توسط fdaمورد تاييد قرار گرفته باشند.(در ايران مورد تاييد اداره استاندارد قرار گرفته باشد).در جدول زير ليست فروش بستنی در کشور امريکا در سال ۱۹۹۹ بر حسب طعم آنرا ميتوانيد ملاحضه نماييد.کاملا مشخص است که بستنی با طعم وانيلی و شکلاتی بيشتر از بقيه طرفدار دارد.در خاتمه اگر قصد خريد تجهيزات بستنی سازی را داريد در اينجا همه انها را ميتوانيد خريداری کنيد.(مربوط به کشور امريکا)

                                 ليست فروش بستنی بر حسب طعم در کشور امريکا در سال ۱۹۹۹

     Vanilla                                 29.3
     Chocolate                               12.2 
     Nut Flavours                            11.1
         - including butter pecan at 4.3%
     Neapolitan                               8.0
     Cookies and bakery                       7.2
    Fruit flavours - except strawberry       5.4
     Candy Flavours                           4.8
    Strawberry                               3.4
     Chocolate Chip                           3.0
    Mint  chocolate chip                     3.0
    Coffee/Mocha                             2.0
     Fudge/marble                             1.8

        All other                                8.8

        Total                                  100.0




Source:  The Latest Scoop, 2000 Edition, International Dairy Foods Association

درخاتمه يک فرمولاسيون عمومی بستنی (مورد تاييد آژانس بازرسی مواد غذايی کانادا)به عنوان نمونه معرفی ميگردد:

شير با چربی ده درصد                                                                      ۱۰-۱۶٪

بخش serum(شامل کازئين يا پروتئين موجود در آب پنير و يا لاکتوز)            ۹-۱۲٪

شيرين کننده (معمولا شامل ساکارز يا فروکتوز يا شيرابه ذرت است)          ۱۲-۱۶٪

استابيلايزر و امولسيفاير                                                                    ۰.۲تا۰.۵٪

آب(که از شير يا از ديگر محتويات تامين ميشود)                                      ۵۵-۶۴٪ 

-معمولترين امولسيفاير بستنی همان زرده تخم مرغ است ولی در ساليان اخير از ترکيباتی مثل مونو و دی گليسيريد و هم چنين پلی سوربات ۸۰به عنوان امولسيفاير استفاده ميگردد.

-معمولترين استابيلايزر نيز همان(CMC)يا کربوکسی متيل سلولز است.البته امروزه از ترکيباتی مثل کار آگينان و گام های مختلف  و يا ژلاتين نيز استفاده ميشود.

- GRASSاختصار کلمه Generally Recognized as Safeميباشد و کليه ترکيباتی که در ساخت بستنی بکار ميرود(خصوصا رنگها)بايستی در ليست ساليانه گراس که هر ساله انتشار مييابد وجود داشته باشد.

در خاتمه بايستی ذکر کنم منتظر نقطه نظرات کليه دوستان و همکاران عزيزی که هم اکنون به طريقی در اين صنعت مشغول به کار هستند ميباشم . 

تهيه کننده:امين دعائی 


 
توليد کنسرو لوبيا چيتی در سس امين دعائی
ساعت ۳:۳۱ ‎ب.ظ روز شنبه ٢۳ خرداد ،۱۳۸۳  کلمات کلیدی:

 
مرکز صنايع غذايی گلف در کانادا
ساعت ۳:٢٩ ‎ب.ظ روز شنبه ٢۳ خرداد ،۱۳۸۳  کلمات کلیدی:

 
 
ساعت ٢:٢٧ ‎ب.ظ روز شنبه ٢۳ خرداد ،۱۳۸۳  کلمات کلیدی:

عبدالعلي‌زاده، محمدصادق

توليد و جداسازي در جاي اسيدلاكتيك توسط لاكتوباسيلوس‌كازيي در فرآيند غير مداوم تخمير آب پنير/ محمدصادق عبدالعلي‌زاده؛ به راهنمائي : ابراهيم واشقاني‌فراهاني


91 صفحه، جدول، نمودار، كتابنامه

پايان نامه (كارشناسي ارشد) -- دانشگاه تربيت مدرس، دانشكده فني مهندسي، 1377.
چكيده به زبان فارسي، انگليسي

فني و مهندسي. 00822 - مهندسي شيمي

كليد واژه : اسيدلاكتيك / جداسازي / لاكتوباسيلوس‌كازيي / آب پنير / توليد / روش تاگوچي / رزين مبادله كننده آنيون /

كليد واژه معادل لاتين : Lactic Acid / Isolation / Lactobacillus casei / Whey / Production / Taguchi method / Anion exchanger resin /

چكيده : در اين پژوهش ، توليد (+) -L اسيدلاكتيك در فرايند غير مداوم تخمير آب پنير پروتئين گيري شده همراه با كنترل PH، توسط باكتري لاكتوباسيلوس‌كازيي زير گروه كازيي، مورد مطالعه قرار گرفته است . به منظور بهينه‌سازي شرايط فرايند توليد اسيدلاكتيك ، از يك روش طراحي آماري به نامه روش تاگوچي، استفاده شده است . در اين روش اثر سه منبع ازت مختلف يعني عصاره مخمر، پپتون و سولفات آمونيوم و دماي تخمير و دور همزن بر بازدهي فرايند ارزيابي شده است . تحليل آماري فرايند به اين روش نشان داد كه دما و غلظت عصاره مخمر بيشترين تاثير را بر توليد اسيدلاكتيك دارد. در شرايط بهينه فرايند، غلظت نهايي اسيدلاكتيك در فرايند بدون كنترل PH، 12/5 گرم بر ليتر بعد از 24 ساعت به دست آمده است به كمك نتايج به دست آمده از تحليل‌هاي روش گورتاچي، شرايط ديگري از نظر منابع ازت با هزينه كمتر و محصول دهي قابل مقايسه با شرايط بهينه تعيين گرديد. تحت اين شرايط، ميزان اسيد توليد شده بعد از 24 ساعت در فرآيند بدون كنترل PH، 10/7 گرم بر ليتر مي‌باشد. با كنترل كردن PH و انجام فرايند تخمير تحت شرايط انتخاب شده، ميزان توليد اسيدلاكتيك بعد از 15 ساعت به 34 گرم بر ليتر رسيد. به منظور جداسازي در جاي اسيدلاكتيك از محيط كشت ، از رزين‌هاي مبادله كننه آنيون استفاده شده است . با استفاده كردن از اين رزين براي جداسازي اسيدلاكتيك ، علاوه بر اينكه نياز به افزايش قليا براي ثابت نگه‌داشتن PH محيط كشت مرتفع مي‌گردد، درجه خلوص بالايي از اسيدلاكتيك حاصل خواهد شد.

ساير آثار از : واشقاني‌فراهاني، ابراهيم /


 
 
ساعت ٢:٢٦ ‎ب.ظ روز شنبه ٢۳ خرداد ،۱۳۸۳  کلمات کلیدی:
 
 
ساعت ٢:۱٧ ‎ب.ظ روز شنبه ٢۳ خرداد ،۱۳۸۳  کلمات کلیدی:

دوستان عزيز بدليل امتحانات و...

اگر عکس و مطلبی داريد به ايمبل من بفرستيد

aminfap@yahoo.com


 
 
ساعت ٢:۱٤ ‎ب.ظ روز شنبه ٢۳ خرداد ،۱۳۸۳  کلمات کلیدی:

Food Clipart

amin doai

damghan


Click here for desktopPublishing.com Original Food Clipart


  • Food Icons, Bars, and Buttons  from the Mining Co's Southern U.S. Cuisine section. Follow the links from there, and you'll get to see lots of high quality images of peppers, fruit, veggies, and more. You can find some utensils here as well.

  • Food Icons  is a small but useful collection from A+ Art.

  • FoodShapes  Detailed, realistic collection of full color digital food clip art images for Mac and Windows, drawn by professional food illustrator. Custom food illustration/design and stock food images also available.

  • Free clipart from Don's Kitchen  Food, cooking and kitchen related clipart. Produce, prepared foods, packaged goods, pots, pans, gadgets and more. Backgrounds and seamless textures, as well.

  • Orchid's Free What's Cooking Clipart  is a small one page collection of various goodies.

  • Purdue University  has a large selection in TIF format. No previews here, which is a bit tough.

  • Skyzer's Food Clipart Shop   provide a few menu designs, custom designed grocery labels and a transparent gif collection of my food images all ready to print. All images are hand drawn and original art.

  • Skyzer's Selected Clipart  over 90 original free food clipart images.


 
 
ساعت ٢:۱٠ ‎ب.ظ روز شنبه ٢۳ خرداد ،۱۳۸۳  کلمات کلیدی:

چند سايت هاوی عکس


All Food Photo Library
Ultra Fast Search, Low Cost
High Res - Instant Download
www.food-image.com

Buy Food Images
Stock Images - 50 vendors, 1 site
From $49.95. Download or overnight.
www.fotosearch.com

Food Images - Photo Gallery at BetterPhoto.com

... Pictures of food, baked food images, and pictures of fruit all make great photographs. ... com. Photo Galleries Category: Food Images. ...
www.betterphoto.com/galleryTOCdynoSub.asp?cat=38 - 59k - Cached - Similar pages

Food Clipart and images

... Custom food illustration/design and stock food images also available. ... Skyzer's Selected Clipart over 90 original free food clipart images. ...
www.desktoppublishing.com/foodclip.html - 14k

Index of /food/images

Index of /food/images. Name Last modified Size Description Parent Directory 04-Jun-2004 09:07 - !kernal.jpg 13-Sep-2001 11:09 1k ...
www.leskincaid.com/food/images/ - 20k - 11 Jun 2004

Welcome to Schlotzsky's - Press Room - Food Images

Right click on the image above and choose "Save Picture As" or get the Full 1200 X 1200 pixel image. (252k). Right click on the image ...
www.schlotzskys.com/press_food.html - 12k - 11 Jun 2004 - Cached - Similar pages

Free Food Images and Web Graphics. Free Holidays Clipart

Get free food Images. Download all for free to design your web pages or just for your collection. Free stuff for holidays. ... Food Images. Enter here to begin. ...
www.hellasmultimedia.com/ webimages/images-htm/image_foods.htm - 12k - Cached - Similar pages

Index of /guide/food/images

Index of /guide/food/images. Name Last modified Size Description Parent Directory 23-Jul-2003 17:20 - food_header.gif 30-Mar-2004 ...
www.papermag.com/guide/food/images/ - 2k - Cached - Similar pages

Brain links non-food images with eating -- But only when hungry ...

... Brain links non-food images with eating -- But only when hungry, study suggests. Findings reported in Science may offer clues to eating disorders, addiction. ...
www.eurekalert.org/pub_releases/ 2003-08/aaft-bln081403.php - 10k - Cached - Similar pages

Stock Photography, Photos - Pictures of Food Images

... ID: 564585, another picture of Food Fruit drink in glass with lemon ornament Image ID: 561870, a great photo of Food Sushi Rolls, Japanese food Image ID: 561855. ...
www.photostogo.com/content/topsearches/Food.asp - 34k - Cached - Similar pages

Wheat Foods Council

... Special Occasion Desserts To download a high color, high resolution version of this photo for publication or reproduction, just click once on the image shown. ...
www.wheatfoods.org/photos/ - 5k - Cached - Similar pages

Food Guide Pyramid Topic Page (Food & Nutrition Information Center ...

... Large color image of the Food Guide Pyramid with Labels (gif format). Small color image of the Food Guide Pyramid (one page) (gif format). ...
www.nal.usda.gov/fnic/Fpyr/pyramid.html - 21k - Cached -


 
 
ساعت ۱٢:٤٠ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ٢٠ خرداد ،۱۳۸۳  کلمات کلیدی:

 
 
ساعت ۱:۳٢ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱٩ خرداد ،۱۳۸۳  کلمات کلیدی:

ميثم شيرازی امين دعائی مهند س عرب عامری مهندس عابدينی و

زلزله در دامغان


 
 
ساعت ٥:۳٠ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٤ خرداد ،۱۳۸۳  کلمات کلیدی:

باسلام

از استاد امين اصفهانی عضو هيت علمی دانشگاه ازاد تقدير و تشکر می شود

A

يکی از بزرگترين کمپانيهای توليد کننده ترکيبات مربوط به محصولات دريايی در کانادا شرکتONCيا به عبارت کامل OCEAN NUTRITION CANADAميباشد.با استفاده از محصولات اين شرکت ميتوان ميزان مواد مغذی در محصول نهايی را افزايش داد و يکی از ان ترکيبات ترکيب امگا۳ ميباشد.در آخرين اخبار منتشره اين محصول نيز مورد تاييد اداره دارو و غذای امريکا قرار گرفته و به ليست گراس اضافه شده است.برای اطلاعات بيشتر و آشنايی با اين شرکت اينجا را کليک نماييد.

  • "Canadian company achieves GRAS":
    The omega-3 powder fish oil ingredient from Halifax-based Ocean Nutrition Canada has achieved Generally Recognized As Safe status with the FDA .    
    CLICK HERE
 


 

 
اثر مصرف برنج آسياب نشده در جلوگيری از بيماری آلزايمر

گروهی از محققان ژاپنی کشف کرده اند که برنج قهوه ای(برنج آسياب نشده)ميتواند در جلوگيری از بيماری آلزايمر(فراموشی به هنگام پيری) موثر باشد.ظاهرا اين نوع برنج حاوی پروتئينی به نام بتا-آميلوئيد است که يکی از عوامل موثر در ابتلا به اين بيماری است.جدول ارائه شده در زير نشاندهنده اينست که در مرحله آسياب برنج چه عوامل تغذيه ای مفيدی از دست ميروند گه از جمله شامل فيبر غذايی نيز ميباشد.اين خبر توسط انجمن داروسازی ژاپن گزارش گرديده و علاقه مندان ميتوانند جزئيات آنرا در اول جولای در بولتن عمومی داروسازان ژاپنی مطالعه نمايند.برای ديدن سايت خبری انجمن داروسازان ژاپن اينجا را کليک نماييد.

                        Brown Rice                                 White Rice
                           1 cup                                          1 cup
Calories                232                                             223
Protein                 4.88 g                                          4.10 g
Carbohydrate        49.7 g                                           49.6 g
Fat                     1.17 g                                           0.205 g
Dietary Fiber        3.32 g                                          0.74 g
Thiamin (B1)       0.223 mg                                      0.176 mg
Riboflavin (B2)    0.039 mg                                      0.021 mg
Niacin (B3)         2.730 mg                                        2.050 mg
Vitamin B6         0.294 mg                                      0.103 mg
Folacin               10 mcg                                        4.1 mcg
Vitamin E           1.4 mg                                         0.462 mg
Magnesium         72.2 mg                                       22.6 mg
Phosphorus         142 mg                                       57.4 mg
Potassium           137 mg                                        57.4 mg
Selenium             26 mg                                        19 mg
Zinc                   1.05 mg                                      0.841
mg                          Ref.

  • Japanese cosmetic manufacturer FANCL's research group discovered the effectiveness of pre-germinated brown rice against Alzheimer's disease in collaboration with Meijo University Professor Makoto Ukai, reported Japan's Corporate News Network.  Full Story                            
 


 

 
سيستم حصپ در بخش لبنيات

يکی از برنامه های سالهای اخير در زمينه صنعت غذا اجرای سيستم Haccp در بخشهای مختلف صنايع غذايی است.گاها در تفسير و يا شناسايی مراکز بحرانی اختلاف نظراتی در شرکتهای مختلف به چشم ميخورد.يکی از بهترين راههای شناسايی مراکز مخاطره آميز در طی توليد محصولات صنايع غذايی استفاده از راهکارهای پيشنهادی اداره دارو و غذای امريکاست که بايستی اذعان کرد از بهترين وبسايتهايی است که در اين زمينه ميتواند راهگشا باشد.اگر در بخش شير و لبنيات فعاليت داريد و ميخواهيد سيستم حصپ را در شرکت خود پياده نماييد سايت پيشنهادی امروز را از دست ندهيد.برای ديدن این سايت اينجا کليک نماييد.

  • HACCP recommendations for Grade A milk production :    CLICK HERE
امين دعائی 


 

 
توليد سبزيجات جديد حاوی اسيد های چرب

علم ژنتيک به سرعت در حال رشد است و از اين به بعد هر لحظه بايستی منتظر خبرهای جديد دراين زمينه  باشيم .در آخرين اين خبرها گروهی از دانشمندان انگليسی موفق به توليد سبزی جديدی حاوی گروه زيادی از اسيدهای چرب اشباع نشده ای شده اند که بطور معمول فقط در گوشت ماهيها و گروهی از ماکيان يافت ميشود.خبر کامل را در اينجا ملاحضه نماييد.

  • British researchers created a vegetable with high levels of healthy fatty acids, normally found only in fish and poultry products, noted FoodProductionDaily.com
 


 

 
بخش مشاوره اداره دارو و غذای امريکا در زمينه سيتم حصپ

سازمانها و ارگانهای مختلفی در زمينه اطلاع رسانی و اجرای سيستم حصپ در کشورهای گوناگون مشغول به فعاليت ميباشند. يکی از معتبر ترين آنها اداره دارو و غذای کشور امريکاست.اين ارگان دارای وبسايتی است که اکثر نيازهای شما را در ارتباط با سيستم HACCP پاسخگو خواهد بود. شما حتی با پرداخت مبلغ ۷۵ دلار ميتوانيد از مشاوره تلفنی به مدت نيم ساعت بهره مند شويد.برای ديدن اين وبسايت اينجا کليک نماييد.

  • FDA Consulting Services can help you ensure that the products you process or handle reach consumers in a safe and wholesome condition.   http://www.seafoodhaccp.com/
 
 
برچسبهای جديد برای محيطهايی با دمای پايين

يک شرکت توليد کننده برچسبهای مختلف مواد غذايی نوعی ليبل را به بازار مصرف ارائه نموده است که مناسب در دمای بين منهای ۴۰ درجه فارنهايت تا ۱۶۰ درجه فارنهايت ميباشد.اين برچسبها خصوصا در زمينه ايمنی غذا و پياده کردن سيستم حصپ مناسب ميباشند.برای ديدن انواع توليدات اين شرکت اينجا را کليک نماييد.

  • Labels stick to any packaging surface:DayMark Food Safety Systems new Freezable CoolMark Labels aggressive adhesive sticks to any packaging surface, including frozen containers, boxes and cryovac bags. The labels have a working temperature range of -40F to 160F.  Full Story


 

 
کنترل کيفيت آب

يکی از مهمترين عوامل موثر در کيفيت مواد غذايی آب مورد مصرف در اين صنعت ميباشد.بدون هيچگونه مقدمه چينی و يا حرف و حديثی کليه اطلاعات لازم را در سايت زير: US.EVIRONMENTAL PROTECTION AGENCY ملاحضه نماييد.

  • If you like to know what are the regulations for Drinking water or Potable Water,in the Food industries&What requeriments and procedures and testing needs for complies whit sanitary quality and bacteriological safe water just click here                                                                                                              
 


 

 
چاقی

معضل چاقی به يکی از مشکلات تغذيه ای و  عمده دلائل مرگ ومير بشر امروزی تبديل شده است و اين مشکل به خصوص در جوامع شهری بيشتر به چشم ميخورد.آمار حاکی از آنست که حدود ۱.۷بيليون از مردم دنيا وزنی بيشتر از آنچه که بايستی داشته باشند دارند و وزن۳۱۲ ميليون نيزحد اقل ۳۰ پوند بيشتر از ميزان توصيه شده ميباشد. ميتوان گفت حد اقل يک سوم از مرگ و ميرها در ارتباط با چاقی و يا کشيدن سيگار و يا عدم تحرک  ميباشد.برای خواندن گزارش کامل اينجا کليک کنيد.

  • Obesity is fast becoming one of the world's leading reasons why people die. Around the globe, about 1.7 billion people are overweight, according to the International Obesity Task Force. Of those who are overweight, about 312 million are obese - at least 30 pounds over their top recommended weight. Already, a third of all deaths globally are from ailments linked to weight, lack of exercise and smoking, reported CBSNEWS.com. Full Story
 


 

 
بخش مخصوص راهنمايی کودکان

يکی از کمپانيهای معروف کانادائی بنام CAMPBELL که در زمينه تهيه و توزيع انواع سوپ و آبميوه فعاليت دارد در يک طرح جديد بخشی از سايت خود را به راهنمايی و پاسخگويی به کودکان اختصاص داده است. برای ديدن سايت اين کمانی اينجا کليک نماييد. 

  • Kids Help Phone has a new sponsor:
    Campbell Company of Canada is the Kids Help Phone’s new official sponsor. Campbell’s will help build the profile of the service.
        
    Click Here

 
 
Government reports serious E. coli infections fell 36% in 2003

ساليانه ۷۶ميليون آمريکايی بر اثر مصرف غذاهای آماده دچار مسموميت غذايی ميگردند و در اين ميان ميکروارگانيسم E. coli O157:H7 نقش بسزايی دارد.بر اساس اعلام مرکز کنترل بيماريهای آمريکاCDCميزان مسموميت غذايی بر اثر ايکولای در طی سال گذشته به طور چشمگيری کاهش يافته که ميزان آن۳۶ درصد اعلام شده است.هم چنين بر اساس همين گزارش ميزان آلودگی به سالمونلا که بيشتر در محصولات مرغ و ماکيان به چشم ميخورد از ۵.۳٪ در سال ۲۰۰۰ به ۳.۸٪در سال گذشته کاهش يافته است.خب مشخص است که بازرسيهای مرتب دولتی و تعیين استانداردهای جديد در اين کاهشها نقش موثری را ايفا مينمايد و ميتوان گفت کاهش هزينه هايی که صرف معالجه بيماران ناشی از مسموميت غذايی ميگردد پاسخگوی هزينه هايی است که توليد کنند گان و صاحبان بيزنسهای غذايی برای ارتقاء سطح ايمنی غذايی صرف مينمايند.خبر کامل را در اينجا بخوانيد.

  • The U.S. Centers for Disease Control and Prevention say E. coli infections dropped 36% last year.         CLICK HERE


 

 
4The International Symposium on Recombined Milk and Milk Products

چهارمين سمپوزيوم بين المللی در موردشير و محصولات آن از ۹تا۱۲ماه می۲۰۰۴ برابر با۲۰ تا ۲۳ ارديبهشت سال جاری در مکزيک برگزار ميگردد.اين سمپوزيوم با همکاری بخش صادرات محصولات لبنی امريکا انجام میپذيرد.به جز کسانی که سيتی زن شیپ امريکا هستند بقيه کسانی که قصد شرکت در اين گرده همايی را دارند بايستی از شرايط گرفتن ويزای مکزيک اطلاع حاصل نمايند.برای اطلاعات کامل در اينجا کليک نماييد.

  • 4The International Symposium on Recombined Milk and Milk Products . Cancun,Mexico     Call 703-528-3049  Or  Click Here


 

 
Study: Low-Fat May Not Be Best for Heart

نتيجه يک تحقيق دريکی از دانشگاههای نيو يورک امريکانشان داده پايين آوردن بيش از اندازه چربی در رژيم غذايی روزانه نه تنها مناسب نيست بلکه باعث کاهش ميزان HDLيا همان کلسترول خوب خواهد شد. 

در اين تحقيق ۱۱ نفر دارای رژيم غذايی کم چربی(کمتر از ۱۹ درصد کالری غذايشان حاصل از چربی بوده)به مدت سه هفته تحت نظر بودند و مشخص شد که ميزان HDLخون آنها بر خلاف انتظار کاهش يافته است.برای اطلاعات بيشتر اينجا کليک نماييد.

  • A relatively high amount of fat in the diet may be a boon to a healthy person's cholesterol levels, according to a small study from researchers at the State University of New York at Buffalo. On the other hand, limiting fat intake too much could have the opposite effect. Researchers found that when 11 healthy but sedentary adults followed a very low-fat diet (19% of calories from fat) for three weeks, they saw a drop in their HDL cholesterol, the "good" cholesterol believed to protect against heart disease.                Full Story 


 

 
Chinese Food Safety

مرکز معتبر ايمنی غذايی در کشور ايرلند برای اولين بار اقدام به آموزش مديران رستورانهای ارائه دهنده غذای چينی نموده است.اين برنامه به دو زبان انگليسی و چينی ارائه ميگردد.برای اطلاعات بيشتر اينجا کليک نماييد.

  • The Food Safety Authority of Ireland (FSAI) has launched the first food safety training programme specifically tailored to the needs of Ireland's Chinese food sector, which comprises  almost 6,000 restaurants and takeaways. The programme, entitled Food Safety Training for Management in the Chinese Food Sector, is available in English and Chinese and is designed to ensure that management in the Chinese food sector have access to
    food safety training that is specific to their work practices.  FULL STORY


 

 
CFIA recalls honey

تعدادی از مارکهای عسل توليد شده در نواحی بريتيش کلمبيای کانادا توسط آژانس بازرسی مواد غذايی کانادا(CFIA) آغشته به ميزان جزئی از سم کلرامفنيکل اعلام شد.مصرف آنتی بيوتيک کلرامفنيکل برای حيواناتی که توليد مواد غذايی ميکنند از جمله زنبور در کانادا مجاز نميباشد چرا که ورود اين دارو به بدن انسان موجب يک نوع بيماری کم خونی ميگردد.نام اين محصولات Elias Buckwheat Honey No۱  و ديگری با نام  Pure Buckwheat Honey   می باشد.البته اولی با کد ۱۵۶۳ و دومی فاقد کد خاصی است. برای اطلاعات کاملتر اينجا کليک نماييد.

  •  The Canadian Food Inspection Agency(CFIA) is warning consumers not to eat certain honey products because they may be contaminated with chloramphenicolFULL STORY


 

 
Soya still best meat substitute

تحقيقات انجام شده در يکی از دانشگاههای هلند نشان ميدهد که هنوز بهترين جانشين برای پروتئين موجود در گوشت سويا ميباشد.بر اساس اين تحقيقات پروتئين موجود در سويا قابليت حرارت دهی به دفعات را داشته بدون آنکه خواص خود را به ميزان زياد از دست بدهد.برای اطلاعات بيشتر اينجا کليک نماييد.

Research out of Wageningen University in the Netherlands has found that soya protein could be repeatedly heated without losing its strength or flexibility.     Full Story

 


 

 
Testing and Measuring Instruments

يکی از فاکتورهای موثر در حفظ و ارتقاءکيفيت محصولات توليدی داشتن ابزار مناسب ميباشد.رسيدن به استانداردهای جهانی ميسر نيست مگر از ابزار و وسايل لازم استفاده شود. استفاده ازابزاراندازه گيری مناسب ضمن افزايش دقت آزمايشهای بخش کنترل کيفی باعث صرفه جويی در زمان نيز خواهد شد. 

به همين منظور آشنايی با سازندگان و ارائه کنندگان اينگونه دستگاهها ضروری به نظر ميرسد.هر شرکت توليد کننده مواد غذايی ميتواند با مکاتبه با اينگونه کمپانيهاتجهيزات مورد نياز خود را تامين نمايد.علاوه بر شرکتهای اروپايی در کشور کانادا نيز کمپانيهای بزرگی در اين زمينه فعاليت دارند.از جمله اين شرکتها ميتوان کمپانی GENEQواقع در شهر مونترال کانادا را نام برد.

محصولات اين کمپانی در ۵ بخش شامل :۱-تست مواد اوليه همچون خاک يا اسفالت يا پلاستيک و... ۲-محيط زيست همچون آب يا خاک و... ۳-بيوتکنولوژی مثل مواد غذايی ياآزمايشگاهها و غيره۴-هواشناسی همچون سنسورها و يا ايستگاههای هواشناسی ۵-هندسی شامل بعضی از نرم افزارها و غيره طبقه بندی گرديده و شما در بخش بيو تکنولوژی ميتوانيد تجهيزاتی از قبيل آناليزرها يامخلوط کننده ها يا رفراکتومتر يا ويسکوزیمتر يا اينکوباتور يا مواد شيميايی يا محيط های کشت و خيلی از تجهيزات کاربردی ديگر در صنعت غذايی راخريداری نماييد.با مراجعه به اينجا ليست کليه تجهيزات و قيمتهای اين شرکت را ميتوانيد ملاحضه نماييد.(توجه فرماييد که قيمتها به دلار کانادايی است)

GENEQ inc. has been a leading supplier of testing and measuring instruments for over 25 years in Canada.With five(5) distinct departments, they are well prepared in assisting you with application and product selection questions:

  • Materials Testing
  • Environment
  • Biotechnology
  • Meteorology
  • Geomatics                             Click Here
 


 

 
NORTHEAST DAIRY FOODS RESEARCH CENTER

يکی از مسايل همواره مطرح برای دانش پژوهان در رشته صنايع غذايی دسترسی به اطلاعات روز و آخرين اطلاعات علمی روز دنيا در اين زمينه است.گسترش روز افزون تکنولوژی در اين زمينه نياز به اين مهم را ضروری تر ساخته است.خوشبختانه با گسترش شبکه های اينتر نتی امکان دستيابی به اطلاعات روز دنيا برای همگان سهلتر شده است.فقط کافی است بدانيم چگونه از اين اطلاعات استفاده نماييم.در اين راستا همواره سعی من بر اين بوده که با معرفی تازه ترين ارگانها و يا سازمانهای در ارتباط با صنايع غذايی کمکی هر چند کوچک در جهت شناخت بهتر شبکه های اينتر نتی مناسب داشته باشم.به هر حال امروز روی سخن من با کسانی است که در صنايع شير و لبنيات مشغول به کار ميباشند.

The Northeast Dairy Foods Research Center -NEDFRC  يک مرکز تحقيقاتی در زمينه صنايع شير و لبنی  است که در سال ۱۹۸۸ فعاليت خود را با همکاری و تلاش دو دانشگاه Cornell و دانشگاه Vermont آمريکا آغاز کرده است.اين مرکز يکی از ۶ مرکز تحقيقاتی است که در سرتاسر کشور آمريکا در زمينه صنعت شير و لبنی فعاليت دارند.