مجله الکترونیکی دانشجویان صنایع غذایی : با مديريت امين دعائی
ساعت ٢:۱٧ ‎ب.ظ روز جمعه ۱٥ مهر ،۱۳۸٤  کلمات کلیدی:

بسم الله الرحمن الرحیم

مجله الکترونیکی دانشجویان صنایع غذایی

1-        سخنی با مهندسین

2-        کره گیاهی بهتر است یا کره حیوانی؟(امین دعائی)

3-         بررسی نحوه تعامل امنیت غذائی با امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران ( رحمان رنجبـر )

4-        دستگاه تولید (( رب گوجه فرنگی جامد )) در ایران (ایسنا)

5-        انقلاب نانوتكنولوژي در زمينه توليد غذا ((نشریه محبوب صنایع غذایی))

6-        ماست

7-        بیسکویت

8-        منابع کار شناسی ارشد

9-        پیراشکی غذای محبوب در جهان و ایران ((مهندس اصفهانی))

10-  سخنی با دکتر ((خصوصی))

--------------------------------------------------------------

سخنی با مهندسین:

با افزایش توقعات ملتها تنوع غذایی در کشورها ایجاد شد. کشورهایی که سرمایداری را مبنا خود قرار داده بودند این تنوع بیشتر بود به طبع دانش غذایی در این کشورها پیشرفت زیادی نمود و مهندسین زیادی در خود پرورش دادند ایرن نیز درحال ورود به دایره این کشورها هست و صنعت غذا در این کشور هنوز سرو سامان نگرفته اما هنر غذا از 3000سال قبل از میلاد در آن  بوجود آمده بود.زیاد نمی خواهم در اولین شماره در مورد صنعت غذا در ایران صحبت کنم زیرا از این به بعد از شما می خواهم در باره صنعت غذا در ایران مطلب بنویسید و به نام خود در اینجا در ج نماییم تا با نقد قسمتهای مختلف این صنعت در این قسمت به پیشرفت آن کمک نماییم.

امین دعائی