شکلات نوشيدنیDRINKING CHOCOLATE
ساعت ۱٠:٢٦ ‎ق.ظ روز جمعه ٢ دی ،۱۳۸٤  کلمات کلیدی:

شکلات نوشیدنی (DRINKING CHOCOLATE)

این محصل مخلوطی از شکر با لااقل 25% پودر کاکائو است.پودر کاکائو باید حداقل حاوی 20%چربی باشد.بسیار معمول  است از مواد دیگری چون رنگ دهندها، تثبیت کنند ه ها و روان سازها استفاده شود. استانداردها ترکیبی از قوانین و مصوبات کاکائو و شکلات پیروی می کنند.

به اکثر این محصولات لیسیتین زده می شود و آنها را به صورت قابل مصرف به صورت فوری می سازند. از لیسیتین برای پوشش دادن سطحی مواد استفاده می شود تا خصوصیت خیس کردن مواد در آب سرد بهبود بخشد.

انتخاب لیستین با کیفیت خوب مستلزم بذل توجه است ،بخصوص که طعم آن مهم است. همچنین معمول است که از پودرهای کاکائوی قلیائی شده استفاده شود.این عوامل آمادهسازی نوشابه را تسهیل می نماید و دلیلی برای رواج روز افزون شکلات نوشیدنی در مقایسه با کاکائو است.