مارزی پان((MARZIPAN))
ساعت ۱٠:٢۸ ‎ق.ظ روز جمعه ٢ دی ،۱۳۸٤  کلمات کلیدی:

مارزی پان((MARZIPAN))

مارزی پان از شکر چغندر قند یا نیشکر (ساکارز)، شربت گلوکز بادام و گلیسیرین یا سوربیتول ساخته می شود.بادام های پوست کنده و تصفیه شده به شکر که قبلا تا 90% مواد جامد تغلیظ شده ،اضافه می شود.

بعد از مخلوط کردن کامل ،بچ را خنک نموده و از یک تصفیه کننده عبور داده می شود، در این مرحله مارزی پان را می توان به صورت ورقه هایی در آورد و سپس به صورت موازی برید و به اشکال مختلف در آورد.

 برخی تولید کنندگان کوچک خمیر بادام را خریداری نموده و بدان شربت شکر و دیگر ترکیبات را اضافه می نمایند. در برخی از مارزی پان ها از هسته هلو یا زرد الو یا آرد سویا استفاده می شود.

 مارزی پان مانند محصولات دیگر دارای مقدار زیادی رطوبت و ساکارز هستند و قادر به تخمیر  شدن است. بسیار مهم است که قند غیر کریستاله (شربت گلوکز یا دکستروز یا فروکتوز افزوده شود) حداقل یک و نیم برابر درصد آب باشند تا از تخمیر شدن جلوگیری نماید.