انواع تخمیر ها در صنایع غذایی
ساعت ۱٠:۳٠ ‎ق.ظ روز جمعه ٢ دی ،۱۳۸٤  کلمات کلیدی:

انواع تخمیر ها در صنایع غذایی

انواع تخمیر ها در صنایع غذایی عبارتند از :

الف- تخمیر توسط باکتریهای اسید لاکتیک که شامل تخمیر سبزیها و میو ها مانند خیار شور ، کلم شور و غیره ،]تخمیر فراورده های گوشتی مانند سالامی و غیره و تخمیر فراورده های لبنی مانند ماست پنیر و غیره  می باشد.

ب- تخمیر توسط مخمر ها و کپک های تو لید کننده اسید لاکتیک که شامل تخمیر  نو شابه های لبنی مانند کفیر و تخمیر پنیر های رنگی مانند کاممبرت و راکفورت می باشد.

ج- تخمیر توسط باکتریهای اسید استیک که در محصولالت حاوی مواد قندی و الکل برای تولید سرکه استفاده می شود.

د- تخمیر توسط مخمر نانوایی

ه- تخمیر توسط کپک های خاص مانند تولید سس سویا و غیره .

منبع :گامی به سور کار شناسی ارشد صنایع غذایی   مهندس جعفری و مهندس فلاحی