مجله دانشجويان صنايع غذايی دی ماه مديريت امين دعائی
ساعت ٦:٢٥ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ٥ بهمن ،۱۳۸٤  کلمات کلیدی:

بسم الله الرحمن الرحیم

مجله الکترونیکی دانشجویان صنایع غذایی (دی 84)

1-   سخنی با مهندسین

2-   سس سویا

3-   کاربرد امولسیفایر در تولید  مارگارین

4- انواع تخمیر ها در صنایع غذایی

5- مراحل بسته بندی شرینک

6- فرآورده های پیتزا((Pizza products))

8- مارزی پان

9- شکلات نوشیدنی (DRINKING CHOCOLATE)

10- مصرف چه ميزان پروتئين در رژيم غذايي روزانه ما کافي است؟

12- سخنی با دکتر

عناوین شماره مهر ماه 84

http://iranfood.persianblog.ir/1384_7_iranfood_archive.html

1-        سخنی با مهندسین

http://iranfood.persianblog.ir/1384_7_iranfood_archive.html#4160095

2-        کره گیاهی بهتر است یا کره حیوانی؟(امین دعائی)

 http://iranfood.persianblog.ir/1384_7_iranfood_archive.html#4160094

3-         بررسی نحوه تعامل امنیت غذائی با امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران ( رحمان رنجبـر )

http://iranfood.persianblog.ir/1384_7_iranfood_archive.html#4160092

4-        دستگاه تولید (( رب گوجه فرنگی جامد )) در ایران (ایسنا)

http://iranfood.persianblog.ir/1384_7_iranfood_archive.html#4160087

5-        انقلاب نانوتكنولوژي در زمينه توليد غذا ((نشریه محبوب صنایع غذایی))

http://iranfood.persianblog.ir/1384_7_iranfood_archive.html#4160081

6-        ماست

http://iranfood.persianblog.ir/1384_7_iranfood_archive.html#4160079

7-        بیسکویت

http://iranfood.persianblog.ir/1384_7_iranfood_archive.html#4160075

8-        منابع کار شناسی ارشد

http://iranfood.persianblog.ir/1384_7_iranfood_archive.html#4160071

1۰-  سخنی با دکتر ((خصوصی))

http://iranfood.persianblog.ir/1384_7_iranfood_archive.html#4160066