رویکرد جدید دانشجویان و فارغ التحصیلان صنایع غذایی دانشگاه آزاد دامغان
ساعت ۱٠:۱۸ ‎ق.ظ روز جمعه ۱٩ مهر ،۱۳۸٧  کلمات کلیدی: شرکت فراغذای صدر ، مهندس امین دعایی ، محققین صنایع غذایی ، صنعت غذا

رویکرد جدید دانشجویان و فارغ التحصیلان صنایع غذایی دانشگاه آزاد دامغان

1- تاسیس شرکت تعاونی فرا غذای صدر

2- حضور خودجوش در اولین همایش ملی نمک

 

در یک حرکت خود جوش با حمایت معنوی مسئولین دانشگاه آزاد واحد دامغان و کانون فارغ التحصیلان آن واحد،توسط تعدادی از دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته صنایع غذایی آن واحد شرکت تعاونی فراغذای صدر تاسیس گردید.

موضوع فعالیت آن ارائه خدمات آموزشی تحقیقاتی و خدمات فنی مهندسی در زمینه صنایع غذایی می باشد که در فاز آموزشی در حال اخذ مجوزهای  برگزاری دوره های ارتقای مهارت در رشته صنایع غذایی می باشد. از موسسان این شرکت می توان مهندس امین دعائی(عضو کانون فارغ التحصیلان) به عنوان مدیر عامل و مهندس محمد دریانی (دانشجو) به عنوان کارشناس امور قرار دادها و عضو هیئت مدیره را نام برد .

در رویکرد ی دیگر حضور خود جوش در اولین همایش ملی نمک و  پذیرش 3مقاله در آن را می توان نام برد که 2مقاله از طرف فارغ التحصیلان این رشته به ترتیب سرکار خانم مهندس سوده ذولفقاری و آتنا سعید به همراه جناب آقای مهندس مجید عرب عامری کارشناس ارشد صنایع غذایی به عنوان استاد راهنما ارائه گردید و 1مقاله توسط دانشجویان این رشته ،سرکار خانم سمیرا شکیبا همرا با استاد راهنما سرکار خانم مهندس حمیده کریمیان کارشناس ارشد صنایع غذایی  در این همایش ارائه گردید.عناوین مقالات نیز به ترتیب استراتژی صنعتی در کاهش نمک در پنیر و دیگر محصولات لبنی ،استراتژی صنعتی در کاهش نمک در نان و دیگر محصولات وناخالصی های نمک خوراکی و عوارض ناشی از آن که چکیده آنها در کتاب خلاصه مقالات همایش ملی نمک به چاپ رسیده است.

لازم به ذکر است که شرکت فرا غذای صدر به عنوان اولین بنگاه خصوصی تحقیقاتی در زمینه صنایع غذایی در دامغان در حال تهیه طرحی در زمینه حمایت از دانشجویان و فارغ التحصیلان محقق صنایع غذایی می باشد.