ساعت ٥:۳٠ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٤ خرداد ،۱۳۸۳  کلمات کلیدی:

باسلام

از استاد امين اصفهانی عضو هيت علمی دانشگاه ازاد تقدير و تشکر می شود

A

يکی از بزرگترين کمپانيهای توليد کننده ترکيبات مربوط به محصولات دريايی در کانادا شرکتONCيا به عبارت کامل OCEAN NUTRITION CANADAميباشد.با استفاده از محصولات اين شرکت ميتوان ميزان مواد مغذی در محصول نهايی را افزايش داد و يکی از ان ترکيبات ترکيب امگا۳ ميباشد.در آخرين اخبار منتشره اين محصول نيز مورد تاييد اداره دارو و غذای امريکا قرار گرفته و به ليست گراس اضافه شده است.برای اطلاعات بيشتر و آشنايی با اين شرکت اينجا را کليک نماييد.

  • "Canadian company achieves GRAS":
    The omega-3 powder fish oil ingredient from Halifax-based Ocean Nutrition Canada has achieved Generally Recognized As Safe status with the FDA .    
    CLICK HERE
 


 

 
اثر مصرف برنج آسياب نشده در جلوگيری از بيماری آلزايمر

گروهی از محققان ژاپنی کشف کرده اند که برنج قهوه ای(برنج آسياب نشده)ميتواند در جلوگيری از بيماری آلزايمر(فراموشی به هنگام پيری) موثر باشد.ظاهرا اين نوع برنج حاوی پروتئينی به نام بتا-آميلوئيد است که يکی از عوامل موثر در ابتلا به اين بيماری است.جدول ارائه شده در زير نشاندهنده اينست که در مرحله آسياب برنج چه عوامل تغذيه ای مفيدی از دست ميروند گه از جمله شامل فيبر غذايی نيز ميباشد.اين خبر توسط انجمن داروسازی ژاپن گزارش گرديده و علاقه مندان ميتوانند جزئيات آنرا در اول جولای در بولتن عمومی داروسازان ژاپنی مطالعه نمايند.برای ديدن سايت خبری انجمن داروسازان ژاپن اينجا را کليک نماييد.

                        Brown Rice                                 White Rice
                           1 cup                                          1 cup
Calories                232                                             223
Protein                 4.88 g                                          4.10 g
Carbohydrate        49.7 g                                           49.6 g
Fat                     1.17 g                                           0.205 g
Dietary Fiber        3.32 g                                          0.74 g
Thiamin (B1)       0.223 mg                                      0.176 mg
Riboflavin (B2)    0.039 mg                                      0.021 mg
Niacin (B3)         2.730 mg                                        2.050 mg
Vitamin B6         0.294 mg                                      0.103 mg
Folacin               10 mcg                                        4.1 mcg
Vitamin E           1.4 mg                                         0.462 mg
Magnesium         72.2 mg                                       22.6 mg
Phosphorus         142 mg                                       57.4 mg
Potassium           137 mg                                        57.4 mg
Selenium             26 mg                                        19 mg
Zinc                   1.05 mg                                      0.841
mg                          Ref.

  • Japanese cosmetic manufacturer FANCL's research group discovered the effectiveness of pre-germinated brown rice against Alzheimer's disease in collaboration with Meijo University Professor Makoto Ukai, reported Japan's Corporate News Network.  Full Story                            
 


 

 
سيستم حصپ در بخش لبنيات

يکی از برنامه های سالهای اخير در زمينه صنعت غذا اجرای سيستم Haccp در بخشهای مختلف صنايع غذايی است.گاها در تفسير و يا شناسايی مراکز بحرانی اختلاف نظراتی در شرکتهای مختلف به چشم ميخورد.يکی از بهترين راههای شناسايی مراکز مخاطره آميز در طی توليد محصولات صنايع غذايی استفاده از راهکارهای پيشنهادی اداره دارو و غذای امريکاست که بايستی اذعان کرد از بهترين وبسايتهايی است که در اين زمينه ميتواند راهگشا باشد.اگر در بخش شير و لبنيات فعاليت داريد و ميخواهيد سيستم حصپ را در شرکت خود پياده نماييد سايت پيشنهادی امروز را از دست ندهيد.برای ديدن این سايت اينجا کليک نماييد.

  • HACCP recommendations for Grade A milk production :    CLICK HERE
امين دعائی 


 

 
توليد سبزيجات جديد حاوی اسيد های چرب

علم ژنتيک به سرعت در حال رشد است و از اين به بعد هر لحظه بايستی منتظر خبرهای جديد دراين زمينه  باشيم .در آخرين اين خبرها گروهی از دانشمندان انگليسی موفق به توليد سبزی جديدی حاوی گروه زيادی از اسيدهای چرب اشباع نشده ای شده اند که بطور معمول فقط در گوشت ماهيها و گروهی از ماکيان يافت ميشود.خبر کامل را در اينجا ملاحضه نماييد.

  • British researchers created a vegetable with high levels of healthy fatty acids, normally found only in fish and poultry products, noted FoodProductionDaily.com
 


 

 
بخش مشاوره اداره دارو و غذای امريکا در زمينه سيتم حصپ

سازمانها و ارگانهای مختلفی در زمينه اطلاع رسانی و اجرای سيستم حصپ در کشورهای گوناگون مشغول به فعاليت ميباشند. يکی از معتبر ترين آنها اداره دارو و غذای کشور امريکاست.اين ارگان دارای وبسايتی است که اکثر نيازهای شما را در ارتباط با سيستم HACCP پاسخگو خواهد بود. شما حتی با پرداخت مبلغ ۷۵ دلار ميتوانيد از مشاوره تلفنی به مدت نيم ساعت بهره مند شويد.برای ديدن اين وبسايت اينجا کليک نماييد.

  • FDA Consulting Services can help you ensure that the products you process or handle reach consumers in a safe and wholesome condition.   http://www.seafoodhaccp.com/
 
 
برچسبهای جديد برای محيطهايی با دمای پايين

يک شرکت توليد کننده برچسبهای مختلف مواد غذايی نوعی ليبل را به بازار مصرف ارائه نموده است که مناسب در دمای بين منهای ۴۰ درجه فارنهايت تا ۱۶۰ درجه فارنهايت ميباشد.اين برچسبها خصوصا در زمينه ايمنی غذا و پياده کردن سيستم حصپ مناسب ميباشند.برای ديدن انواع توليدات اين شرکت اينجا را کليک نماييد.

  • Labels stick to any packaging surface:DayMark Food Safety Systems new Freezable CoolMark Labels aggressive adhesive sticks to any packaging surface, including frozen containers, boxes and cryovac bags. The labels have a working temperature range of -40F to 160F.  Full Story


 

 
کنترل کيفيت آب

يکی از مهمترين عوامل موثر در کيفيت مواد غذايی آب مورد مصرف در اين صنعت ميباشد.بدون هيچگونه مقدمه چينی و يا حرف و حديثی کليه اطلاعات لازم را در سايت زير: US.EVIRONMENTAL PROTECTION AGENCY ملاحضه نماييد.

  • If you like to know what are the regulations for Drinking water or Potable Water,in the Food industries&What requeriments and procedures and testing needs for complies whit sanitary quality and bacteriological safe water just click here                                                                                                              
 


 

 
چاقی

معضل چاقی به يکی از مشکلات تغذيه ای و  عمده دلائل مرگ ومير بشر امروزی تبديل شده است و اين مشکل به خصوص در جوامع شهری بيشتر به چشم ميخورد.آمار حاکی از آنست که حدود ۱.۷بيليون از مردم دنيا وزنی بيشتر از آنچه که بايستی داشته باشند دارند و وزن۳۱۲ ميليون نيزحد اقل ۳۰ پوند بيشتر از ميزان توصيه شده ميباشد. ميتوان گفت حد اقل يک سوم از مرگ و ميرها در ارتباط با چاقی و يا کشيدن سيگار و يا عدم تحرک  ميباشد.برای خواندن گزارش کامل اينجا کليک کنيد.

  • Obesity is fast becoming one of the world's leading reasons why people die. Around the globe, about 1.7 billion people are overweight, according to the International Obesity Task Force. Of those who are overweight, about 312 million are obese - at least 30 pounds over their top recommended weight. Already, a third of all deaths globally are from ailments linked to weight, lack of exercise and smoking, reported CBSNEWS.com. Full Story
 


 

 
بخش مخصوص راهنمايی کودکان

يکی از کمپانيهای معروف کانادائی بنام CAMPBELL که در زمينه تهيه و توزيع انواع سوپ و آبميوه فعاليت دارد در يک طرح جديد بخشی از سايت خود را به راهنمايی و پاسخگويی به کودکان اختصاص داده است. برای ديدن سايت اين کمانی اينجا کليک نماييد. 

  • Kids Help Phone has a new sponsor:
    Campbell Company of Canada is the Kids Help Phone’s new official sponsor. Campbell’s will help build the profile of the service.
        
    Click Here

 
 
Government reports serious E. coli infections fell 36% in 2003

ساليانه ۷۶ميليون آمريکايی بر اثر مصرف غذاهای آماده دچار مسموميت غذايی ميگردند و در اين ميان ميکروارگانيسم E. coli O157:H7 نقش بسزايی دارد.بر اساس اعلام مرکز کنترل بيماريهای آمريکاCDCميزان مسموميت غذايی بر اثر ايکولای در طی سال گذشته به طور چشمگيری کاهش يافته که ميزان آن۳۶ درصد اعلام شده است.هم چنين بر اساس همين گزارش ميزان آلودگی به سالمونلا که بيشتر در محصولات مرغ و ماکيان به چشم ميخورد از ۵.۳٪ در سال ۲۰۰۰ به ۳.۸٪در سال گذشته کاهش يافته است.خب مشخص است که بازرسيهای مرتب دولتی و تعیين استانداردهای جديد در اين کاهشها نقش موثری را ايفا مينمايد و ميتوان گفت کاهش هزينه هايی که صرف معالجه بيماران ناشی از مسموميت غذايی ميگردد پاسخگوی هزينه هايی است که توليد کنند گان و صاحبان بيزنسهای غذايی برای ارتقاء سطح ايمنی غذايی صرف مينمايند.خبر کامل را در اينجا بخوانيد.

  • The U.S. Centers for Disease Control and Prevention say E. coli infections dropped 36% last year.         CLICK HERE


 

 
4The International Symposium on Recombined Milk and Milk Products

چهارمين سمپوزيوم بين المللی در موردشير و محصولات آن از ۹تا۱۲ماه می۲۰۰۴ برابر با۲۰ تا ۲۳ ارديبهشت سال جاری در مکزيک برگزار ميگردد.اين سمپوزيوم با همکاری بخش صادرات محصولات لبنی امريکا انجام میپذيرد.به جز کسانی که سيتی زن شیپ امريکا هستند بقيه کسانی که قصد شرکت در اين گرده همايی را دارند بايستی از شرايط گرفتن ويزای مکزيک اطلاع حاصل نمايند.برای اطلاعات کامل در اينجا کليک نماييد.

  • 4The International Symposium on Recombined Milk and Milk Products . Cancun,Mexico     Call 703-528-3049  Or  Click Here


 

 
Study: Low-Fat May Not Be Best for Heart

نتيجه يک تحقيق دريکی از دانشگاههای نيو يورک امريکانشان داده پايين آوردن بيش از اندازه چربی در رژيم غذايی روزانه نه تنها مناسب نيست بلکه باعث کاهش ميزان HDLيا همان کلسترول خوب خواهد شد. 

در اين تحقيق ۱۱ نفر دارای رژيم غذايی کم چربی(کمتر از ۱۹ درصد کالری غذايشان حاصل از چربی بوده)به مدت سه هفته تحت نظر بودند و مشخص شد که ميزان HDLخون آنها بر خلاف انتظار کاهش يافته است.برای اطلاعات بيشتر اينجا کليک نماييد.

  • A relatively high amount of fat in the diet may be a boon to a healthy person's cholesterol levels, according to a small study from researchers at the State University of New York at Buffalo. On the other hand, limiting fat intake too much could have the opposite effect. Researchers found that when 11 healthy but sedentary adults followed a very low-fat diet (19% of calories from fat) for three weeks, they saw a drop in their HDL cholesterol, the "good" cholesterol believed to protect against heart disease.                Full Story 


 

 
Chinese Food Safety

مرکز معتبر ايمنی غذايی در کشور ايرلند برای اولين بار اقدام به آموزش مديران رستورانهای ارائه دهنده غذای چينی نموده است.اين برنامه به دو زبان انگليسی و چينی ارائه ميگردد.برای اطلاعات بيشتر اينجا کليک نماييد.

  • The Food Safety Authority of Ireland (FSAI) has launched the first food safety training programme specifically tailored to the needs of Ireland's Chinese food sector, which comprises  almost 6,000 restaurants and takeaways. The programme, entitled Food Safety Training for Management in the Chinese Food Sector, is available in English and Chinese and is designed to ensure that management in the Chinese food sector have access to
    food safety training that is specific to their work practices.  FULL STORY


 

 
CFIA recalls honey

تعدادی از مارکهای عسل توليد شده در نواحی بريتيش کلمبيای کانادا توسط آژانس بازرسی مواد غذايی کانادا(CFIA) آغشته به ميزان جزئی از سم کلرامفنيکل اعلام شد.مصرف آنتی بيوتيک کلرامفنيکل برای حيواناتی که توليد مواد غذايی ميکنند از جمله زنبور در کانادا مجاز نميباشد چرا که ورود اين دارو به بدن انسان موجب يک نوع بيماری کم خونی ميگردد.نام اين محصولات Elias Buckwheat Honey No۱  و ديگری با نام  Pure Buckwheat Honey   می باشد.البته اولی با کد ۱۵۶۳ و دومی فاقد کد خاصی است. برای اطلاعات کاملتر اينجا کليک نماييد.

  •  The Canadian Food Inspection Agency(CFIA) is warning consumers not to eat certain honey products because they may be contaminated with chloramphenicolFULL STORY


 

 
Soya still best meat substitute

تحقيقات انجام شده در يکی از دانشگاههای هلند نشان ميدهد که هنوز بهترين جانشين برای پروتئين موجود در گوشت سويا ميباشد.بر اساس اين تحقيقات پروتئين موجود در سويا قابليت حرارت دهی به دفعات را داشته بدون آنکه خواص خود را به ميزان زياد از دست بدهد.برای اطلاعات بيشتر اينجا کليک نماييد.

Research out of Wageningen University in the Netherlands has found that soya protein could be repeatedly heated without losing its strength or flexibility.     Full Story

 


 

 
Testing and Measuring Instruments

يکی از فاکتورهای موثر در حفظ و ارتقاءکيفيت محصولات توليدی داشتن ابزار مناسب ميباشد.رسيدن به استانداردهای جهانی ميسر نيست مگر از ابزار و وسايل لازم استفاده شود. استفاده ازابزاراندازه گيری مناسب ضمن افزايش دقت آزمايشهای بخش کنترل کيفی باعث صرفه جويی در زمان نيز خواهد شد. 

به همين منظور آشنايی با سازندگان و ارائه کنندگان اينگونه دستگاهها ضروری به نظر ميرسد.هر شرکت توليد کننده مواد غذايی ميتواند با مکاتبه با اينگونه کمپانيهاتجهيزات مورد نياز خود را تامين نمايد.علاوه بر شرکتهای اروپايی در کشور کانادا نيز کمپانيهای بزرگی در اين زمينه فعاليت دارند.از جمله اين شرکتها ميتوان کمپانی GENEQواقع در شهر مونترال کانادا را نام برد.

محصولات اين کمپانی در ۵ بخش شامل :۱-تست مواد اوليه همچون خاک يا اسفالت يا پلاستيک و... ۲-محيط زيست همچون آب يا خاک و... ۳-بيوتکنولوژی مثل مواد غذايی ياآزمايشگاهها و غيره۴-هواشناسی همچون سنسورها و يا ايستگاههای هواشناسی ۵-هندسی شامل بعضی از نرم افزارها و غيره طبقه بندی گرديده و شما در بخش بيو تکنولوژی ميتوانيد تجهيزاتی از قبيل آناليزرها يامخلوط کننده ها يا رفراکتومتر يا ويسکوزیمتر يا اينکوباتور يا مواد شيميايی يا محيط های کشت و خيلی از تجهيزات کاربردی ديگر در صنعت غذايی راخريداری نماييد.با مراجعه به اينجا ليست کليه تجهيزات و قيمتهای اين شرکت را ميتوانيد ملاحضه نماييد.(توجه فرماييد که قيمتها به دلار کانادايی است)

GENEQ inc. has been a leading supplier of testing and measuring instruments for over 25 years in Canada.With five(5) distinct departments, they are well prepared in assisting you with application and product selection questions:

  • Materials Testing
  • Environment
  • Biotechnology
  • Meteorology
  • Geomatics                             Click Here
 


 

 
NORTHEAST DAIRY FOODS RESEARCH CENTER

يکی از مسايل همواره مطرح برای دانش پژوهان در رشته صنايع غذايی دسترسی به اطلاعات روز و آخرين اطلاعات علمی روز دنيا در اين زمينه است.گسترش روز افزون تکنولوژی در اين زمينه نياز به اين مهم را ضروری تر ساخته است.خوشبختانه با گسترش شبکه های اينتر نتی امکان دستيابی به اطلاعات روز دنيا برای همگان سهلتر شده است.فقط کافی است بدانيم چگونه از اين اطلاعات استفاده نماييم.در اين راستا همواره سعی من بر اين بوده که با معرفی تازه ترين ارگانها و يا سازمانهای در ارتباط با صنايع غذايی کمکی هر چند کوچک در جهت شناخت بهتر شبکه های اينتر نتی مناسب داشته باشم.به هر حال امروز روی سخن من با کسانی است که در صنايع شير و لبنيات مشغول به کار ميباشند.

The Northeast Dairy Foods Research Center -NEDFRC  يک مرکز تحقيقاتی در زمينه صنايع شير و لبنی  است که در سال ۱۹۸۸ فعاليت خود را با همکاری و تلاش دو دانشگاه Cornell و دانشگاه Vermont آمريکا آغاز کرده است.اين مرکز يکی از ۶ مرکز تحقيقاتی است که در سرتاسر کشور آمريکا در زمينه صنعت شير و لبنی فعاليت دارند.