طرح HACCP
ساعت ٤:٤۸ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۸ فروردین ،۱۳۸٤  کلمات کلیدی:

طرح HACCP

نام محصول : آب نبات ميوه اي

 

ويژگيهاي مهم محصول :

1 – تافي و آب نبات بايد داراي طعم ، بو و رنگ مطلوب بوده و معرف نوع خود باشند .

2 _ تافي و آب نبات بايد عاري از مواد خارجي باشند .

3 _ انواع تافي و آب نبات بايد از نظر شكل و اندازه يكنواخت باشند .

4 _ تافي بايد به راحتي قابل جويدن بوده و از نرمي مناسب برخوردار باشد .

5 _ تافي و آب نبات نبايد به لفاف خود چسبيده باشد .

نحوه ي مصرف محصول :

آب نبات هاي توليد شده پس از جداسازي لفاف خارجيشان قابل استفاده هستند.

 

بسته بندي و نشانه گذاري :

1 _ بسته بندي :

تافي و آب نبات بايد در بسته هايي از جنس كاغذ مومي ، فويل آلومينيوم آستردار ، پلي پروپيلن و يا ساير مواد مجاز براي بسته بندي محصولات غذايي به نحوي كه از نفوذ رطوبت هوا ، گرد و خاك و آلودگي محتويات آن جلوگيري به عمل آورد بسته بندي و عرضه گردد . در مورد استفاده از مواد بسته بندي چاپي ، سطح چاپ شده نبايد در تماس با فرآورده باشد . استفاده از P.V.C  براي بسته بندي مجاز نمي باشد .

جنس دسته در آب نبات چوبي بايد از نوع غذايي و مجاز براي بسته بندي مواد غذايي باشد .عرضه تعدادي از واحدهاي تافي و آب نبات در بسته بنديهاي ثانوي بايد نيز داراي بسته بندي اوليه باشد .

2 _ نشانه گذاري :

بر روي واحدهاي بسته بندي شده آب نبات و تافي موارد زير بايد به طور فارسي و براي صادرات به زبان انگليسي و يا زبان كشور خريدار درج گردد .

_ نام و نوع فرآورده

_ شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي

_ نام و نشاني سازنده

_ ذكر مواد متشكله فرآورده

_ تاريخ توليد ، انقضاء مصرف و شماره سري ساخت

_ چگونگي نگهداري

_ وزن خالص.

 

زمان ماندگاري : 24 ماه .

 

نحوه ي عرضه :

 كارتن هاي حاوي بسته هاي حاوي آب نبات هاي بسته بندي شده توسط كاميون هاي حمل بار به مراكز فروش حمل ميشوند .

 

شرايط نگهداري :

بسته هاي حاوي آب نبات در انبارهاي معمولي بدور از رطوبت و گرما ، و در دماي محيط نگهداري ميشوند .

 

شرايط توزيع :

آب نبات هاي توليد شده در شرايط معمولي محيط توزيع ميگردند .

و......

برای تهیه متن کامل طرح با ایمیل خانم زنگنه تماس حاصل نمایید : maryamzanganeh2003@yahoo.com

 

تهيه كنندگان :   مريم زنگنه    مرضيه اكبري  دانشجویان دانشگاه ارومیه