بهبود فشار خون با مصرف شكلات
ساعت ٢:٢٢ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ٧ اردیبهشت ،۱۳۸٤  کلمات کلیدی:

 نتايج يك مطالعه نشان مي دهد شكلات تيره و نه نوع سفيد آن, هم فشار خون و هم حساسيت انسوليني را بهبود مي بخشد.
به گزارش سايت هلث اند ايج محققان ايتاليايي دريافته اند كه شكلات تيره واقعا فشار خون را كاهش مي دهد و حساسيت انسوليني را بهبود مي بخشد. شايد علت اين باشد كه اين نوع شكلات حاوي تركيبات آنتي اكسيداني به نام فلاونوئيدهاست.
گروهي از مردان و زنان سالم هر روز به مدت دو هفته 100 گرم شكلات تيره و يا 90 گرم شكلات سفيد خوردند. سپس اين افراد هفت روز فاقد اين رژيم بوده و سپس به مدت 15 روز نوع ديگر را مصرف كردند. پس از مصرف شكلات تيره, فشار خون كاهش يافت و حساسيت انسولين بالا رفت. هيچ تغييري پس از مصرف شكلات سفيد مشاهده نشد, شايد به اين دليل كه محتواي شير آن با جذب فلاونوئيدها تداخل مي كند.
به هر حال شكلات سرشار از چربي و كالري است. يكصد گرم شكلات تيره يا سفيد حاوي 500 كالري انرژي است. اگر مايليد مقداري شكلات به رژيم غذايي تان بيفزاييد, بايد چيز ديگري را از غذايتان حذف كنيد تا از اضافه وزن جلوگيري نماييد.
منبع:جام جم آنلاين